Belföld

Ledarálnakeltűntem

Angol felirattal látható a Ledarálnakeltűntem a Katonában.

Márciusban angol feliratozással látható a Ledarálnakeltűntem című előadás a budapesti Katona József Színházban, ahol áprilisban négy előadást is kínálnak az angolul értő közönségnek.

A Katona József Színház az idei évadban indított sorozatában havonta egy alkalommal angol feliratozással látható a repertoáron lévő előadások valamelyike. Március 22-én, csütörtökön Vinnai András-Bodó Viktor Ledarálnakeltűntem című, Magyarországon és külföldön is sikert aratott, számos díjjal jutalmazott előadására várják az angolul értő közönséget.

Áprilisban a Katona József Színház showcase keretében mutatja be előadásait külföldi színházi szakembereknek, fesztiválszervezőknek, ezért ebben a hónapban négy különböző produkciót is kínálnak angol feliratozással a nézőknek.
Április 28-án Tersánszky Józsi Jenő és Grecsó Krisztián Cigányok (rendező: Máté Gábor), 29-én a Kamrában Tadeusz Slobodzianek A mi osztályunk (rendező: Máté Gábor), ugyanezen a napon este a Katona József Színházban Maxim Gorkij Kispolgárok (rendező: Zsámbéki Gábor), 30-án pedig Moliere A mizantróp (rendező: Zsámbéki Gábor) című darabját láthatják az érdeklődők.

A Kamrában 2005-ben bemutatott Bodó Viktor rendezte Ledarálnakeltűntem című produkciót az idei évadtól már a Katona József Színház nagyszínpadán láthatja a közönség. Mint a színház honlapján található ismertetőben írják, az előadás nem A per című Kafka-regény színpadi adaptációja. “Bár a történet gerincét az eredeti mű adja, mégsincs olyan jelenet, melybe ne nyúltunk volna bele azzal a szándékkal, hogy valami újat, hozzánk közelebb állót hozzunk létre” – áll a produkció ismertetőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik