Belföld

Hűvösebb ünnep, melegebb hétvége

A nemzeti ünnepet követően melegszik az idő. Csütörtökön 8-15, vasárnap 18-22 fok várható.

Csütörtökön erősen és gyengén felhős területek és időszakok váltakoznak, azonban a Dunántúlon a napsütés lesz túlsúlyban. Csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik, majd délutántól jelentősen mérséklődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között alakul, de a derült, szélcsendes tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. A délnyugati szél néhol megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 20 fok között alakul.

Szombaton derült, napos, száraz idő várható. A délnyugati szél néhol délnyugaton megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 1, 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Vasárnap a sok napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, csapadék nem valószínű. A délnyugati szél megerősödik, a Dunántúlon időnként viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 22 fok között alakul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik