Belföld

Győr-Szol: mi, mikor, mennyit?

Csapucha Adrienn
Csapucha Adrienn

2012. 03. 13. 09:30

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az ügyfeleket az ünnepi szolgáltatásokról és nyitvatartási rendekről.

Lakossági hulladékszállítás:

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. tájékoztatja a lakókat, hogy a részvénytársaság működési területén a lakossági hulladékszállítás március 15-én csütörtökön, március 16-án pénteken, március 17-én szombaton és március 24-én szombaton a 2012. évi hulladéknaptárban meghirdetett módon változatlanul működik. A hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken a fenti napokon a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.

Hulladékudvarok:

A győri hulladékudvarok  – Nép utca, Ötház utca, Pápai út, Reptéri út, Szitásdomb út, Homoksori út, Sashegy – március 15-én ünnepnapon egységesen zárva lesznek. Március 16-án pénteken, március 17-én szombaton és március 18-án vasárnap a győri hulladékudvarok 8 és 16 óra között tartanak nyitva.

Győr – Parkolóházak:

Március 15-én ünnepnap a győri Jókai úti Parkolóház vasárnapra érvényes díjszabással, a Révai Parkolóház a hétvégi napokra érvényes díjazással vehető igénybe.

Március 16-án pénteken és március 17-én szombaton a Jókai úti Parkolóház a szombati, Révai Parkolóház hétvégi napokra érvényes díjazással üzemel.

Március 18-án a Jókai úti Parkolóház a vasárnapi, Révai Parkolóház a hétvégi díjazással használható.

Március 24-én szombat a Jókai úti Parkolóház és a Révai parkolóház a munkanapokra érvényes díjakkal működik.

Győr – Utcai fizető parkolók:

Március 15-én ünnepnap nem kell fizetni a parkolásért. Március 16-án pénteken és március 17-én szombaton a szombati rend van érvényben: az 1-2 övezetben 8 és 14 óra között kell díjat fizetni, 3. övezet díjmentes. Március 18-án vasárnap nem kell díjat fizetni a parkolásért. Március 24-én a szombati rend van érvényben: az 1-2 övezetben 8 és 14 óra között kell díjat fizetni, 3. övezet díjmentes.

Győr – Vásárcsarnok és Virágpiac:

Március 15-én ünnepnap: zárva. Március 16-án pénteken: 6 és16 óra között lesznek nyitva Március 17-én szombaton: 6 és 13 óra között lesznek nyitva Március 18-án vasárnap: 6 és 10 óra között lesznek nyitva Március 24-én szombaton: 6 és 13 óra között lesznek nyitva.

Győr – Városréti piac:

Március 17-én és 24-én szombaton is lesz piac.

Győr – Sportingatlanok: /Magyar Vilmos uszoda, Barátság Park/

Minden nap a megszokott nyitva tartás szerint üzemelnek. A Magyar Vilmos uszodában és a Barátság Parkban a GYŐR-SZOL Zrt. a hosszú hétvégén is várja a sportolni, kikapcsolódni vágyókat.

Győr – Ügyfélszolgálatok:

Személyes ügyfélszolgálat:

Március 15-16-án minden iroda egységesen zárva tart.

Március 24. szombaton a Jókai úti és az Orgona úti irodák tartanak nyitva 8 és 12 óra között. A Kodály Zoltán úti és az ETO PARK-ban található irodák mindhárom napon zárva lesznek.

Telefonos ügyfélszolgálat:

Március 15-16-án nem üzemel.

Március 24. szombat: 8 és 12 óra között üzemel.

Tel.: 96/50-50-50

 

 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Feloszlatták a Lánchíd spontán blokádját

Hungary's Bence Banhidi (C) vies with Denmark's Rasmus Lauge Schmidt (2ndL) during the IHF Men's World Championship 2019 Group II handball match between Denmark and Hungary at the Jyske Bank Boxen arena in Herning on January 19, 2019. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.