Belföld

Győr-Szol: mi, mikor, mennyit?

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az ügyfeleket az ünnepi szolgáltatásokról és nyitvatartási rendekről.

Lakossági hulladékszállítás:

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. tájékoztatja a lakókat, hogy a részvénytársaság működési területén a lakossági hulladékszállítás március 15-én csütörtökön, március 16-án pénteken, március 17-én szombaton és március 24-én szombaton a 2012. évi hulladéknaptárban meghirdetett módon változatlanul működik. A hulladékszállításban érintett szolgáltatási helyeken a fenti napokon a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik az ingatlan elé ürítésre kitenni a kukákat, mert érkezni fog a hulladékgyűjtő autó.

Hulladékudvarok:

A győri hulladékudvarok  – Nép utca, Ötház utca, Pápai út, Reptéri út, Szitásdomb út, Homoksori út, Sashegy – március 15-én ünnepnapon egységesen zárva lesznek. Március 16-án pénteken, március 17-én szombaton és március 18-án vasárnap a győri hulladékudvarok 8 és 16 óra között tartanak nyitva.

Győr – Parkolóházak:

Március 15-én ünnepnap a győri Jókai úti Parkolóház vasárnapra érvényes díjszabással, a Révai Parkolóház a hétvégi napokra érvényes díjazással vehető igénybe.

Március 16-án pénteken és március 17-én szombaton a Jókai úti Parkolóház a szombati, Révai Parkolóház hétvégi napokra érvényes díjazással üzemel.

Március 18-án a Jókai úti Parkolóház a vasárnapi, Révai Parkolóház a hétvégi díjazással használható.

Március 24-én szombat a Jókai úti Parkolóház és a Révai parkolóház a munkanapokra érvényes díjakkal működik.

Győr – Utcai fizető parkolók:

Március 15-én ünnepnap nem kell fizetni a parkolásért. Március 16-án pénteken és március 17-én szombaton a szombati rend van érvényben: az 1-2 övezetben 8 és 14 óra között kell díjat fizetni, 3. övezet díjmentes. Március 18-án vasárnap nem kell díjat fizetni a parkolásért. Március 24-én a szombati rend van érvényben: az 1-2 övezetben 8 és 14 óra között kell díjat fizetni, 3. övezet díjmentes.

Győr – Vásárcsarnok és Virágpiac:

Március 15-én ünnepnap: zárva. Március 16-án pénteken: 6 és16 óra között lesznek nyitva Március 17-én szombaton: 6 és 13 óra között lesznek nyitva Március 18-án vasárnap: 6 és 10 óra között lesznek nyitva Március 24-én szombaton: 6 és 13 óra között lesznek nyitva.

Győr – Városréti piac:

Március 17-én és 24-én szombaton is lesz piac.

Győr – Sportingatlanok: /Magyar Vilmos uszoda, Barátság Park/

Minden nap a megszokott nyitva tartás szerint üzemelnek. A Magyar Vilmos uszodában és a Barátság Parkban a GYŐR-SZOL Zrt. a hosszú hétvégén is várja a sportolni, kikapcsolódni vágyókat.

Győr – Ügyfélszolgálatok:

Személyes ügyfélszolgálat:

Március 15-16-án minden iroda egységesen zárva tart.

Március 24. szombaton a Jókai úti és az Orgona úti irodák tartanak nyitva 8 és 12 óra között. A Kodály Zoltán úti és az ETO PARK-ban található irodák mindhárom napon zárva lesznek.

Telefonos ügyfélszolgálat:

Március 15-16-án nem üzemel.

Március 24. szombat: 8 és 12 óra között üzemel.

Tel.: 96/50-50-50

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik