Belföld

Rátámadt a kalauzra egy bicskei fiú

Két fiú a vonat mosdójában ivott és cigarettázott. Nem akartak kijönni,  végül a két fiatal és két kalauz között dulakodás alakult ki.

A Komárom-Budapest Déli Pályaudvar között közlekedő személyvonat mosdójába zárkózott be a két fiatal. Odabent ittak és cigarettáztak. Mivel többszöri felszólításra sem jöttek ki, a kalauzok kulccsal nyitották ki az ajtót.

Az egyik fiút az egyik kalauz kihúzta a mosdóból, mire a másik fiú a kalauzra támadt. A fiú társa megpróbálta szétválasztani a két embert, de ezt meg a másik kalauz próbálta megakadályozni.

Végül a rendőök a két 17 éves bicskei fiatalembert a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyiküket tanúként hallgatták meg. A dulakodók közül a másik fiút kórházba vitték megfigyelése, ezért gyanúsítottkénti kihallgatására később kerül sor- közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Redőr-főkapitányság szóvivője

A szerdán este, a bicskei vasútállomáson történteket az utasok is bánhatták, mivel a vonat körülbelül másfél órás várakozást követően indulhatott csak el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik