Belföld

Net-guruk tájékoztatója Győrött

Harmadik alkalommal rendezték meg Győrben az Internet Marketing Akadémiát. A kamara székházában a virtuális reklámeszközökről, és azok hatékonyságáról beszéltek a szakavatottak.

Az internet térhódítása ma már tény, a kézenfekvő virtuális reklámok piaci szerepét viszont még nem mindenki ismerte fel. Egyrészt ennek előmozdításán kíván segíteni az Internet Marketing Akadémia, másrészt pedig abban nyújt átfogó képet, hogy a vállalkozások milyen internet-marketing eszközöket használhatnak üzletük fellendítésére.

Netes bevetés

Az idei, egész napos rendezvényen többek között szó esett az internetet érintő jogi kérdésekről, a weboldalak felépítéséről, a webáruházakról, a banner kampányokról, de a slágertémák között említhetjük a Facebook, cégek számára is előnyös aspektusait.

Muszáj és kell

A reklámügynökök és a média munkatársai szerint a lehetőségekkel igenis muszáj és kell is élni, hiszen ma már minden az interneten koncentrálódik. Molnár Tamás, a PANNAKO ügyvezetője, és egyben az akadémia szervezője a Győr24-nek elmondta, hogy a lényeg minden esetben az, hogy a társaságok okosan és színesen építsék fel dizájnjukat a neten. „ Győr egy jó város, a társaságok nyitottan gondolkodnak és ez a honlapokon is látszik” – hangsúlyozta a rendezvényen a szakember.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik