Belföld

Szeretem a csapvizet! És te?

szabadhegyi-viztorony(1024x768).png (szabadhegyi víztorony)
szabadhegyi-viztorony(1024x768).png (szabadhegyi víztorony)

A Víz Világnapjához kapcsolódóan rajzpályázatot hirdet a Pannon-Víz, alsó és felső tagozatos gyerekeknek. A nyertesek a szabadhegyi víztoronyba is ellátogathatnak, osztályuk kíséretében.

Nem újdonság, hogy a Pannon-Víz Zrt. március 22-én, a Víz Világnapjához igazodva különleges akcióval készül a lakosságnak. Idén rajzpályázatot hirdet a szolgáltató. Az I Love csapvíz mottóhoz kapcsolódó alkotásokat alsós, felsős, művészeti iskolás alsós, és művészeti iskolás felsős kategóriákban várják. Minden tanuló csak egy munkával nevezhet, maximum A/2-es képmérettel. Az akcióban a Pannon-Víz szolgáltatási területén működő intézmények diákjai vehetnek részt, a győztes műveket pedig a vállalat kiadványaiban, és a cég honlapján mutatják be.

Az elkészült rajzokat (a hátoldalán névvel, korral, iskolával, és a felkészítő tanár nevével ellátva) személyesen a Pannon-Víz Zrt. Központi Irodaépületébe, vagy postai úton a 9025 Győr, Országút út 4.-es szám alá várják. A kategóriánként első három díjazott mellett a dobogósok, osztályukkal karöltve, ellátogathatnak a szabadhegyi víztoronyba, egy kis vizes szemlére.

A pályaművek beérkezési határideje: 2012. március 9. 15:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik