Belföld

Két férfi és egy kislány halt meg a jászsági balesetben

Két család, négy felnőtt és négy gyerek utazott abban az autóban, amely fának csapódott szombat éjszaka Jászjákóhalma és Jászapáti között.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a 31-es főúton Jászapáti felé haladó autó szombaton, nem sokkal 23 óra előtt Jászjákóhalma külterületén, a kapitányréti erdőnél egy kanyarból kiérve eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról, árokba rohant, majd az út menti fáknak csapódott. A balesetben hárman meghaltak, öten megsérültek.
Szabó Zita, a főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-nek elmondta: a személygépkocsit vezető 35 éves jászapáti férfi és egy 31 éves tiszabői férfi, valamint egy 9 éves kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajtuk segíteni. Ők a helyszínen életüket vesztették.
A jármű többi utasa is megsérült: a két anya közül egy 34 éves jászapáti nő életveszélyesen, míg egy 27 éves tiszabői nő súlyosan. A velük utazó három fiú 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett. A sérülteket a jászberényi és a szolnoki kórházba szállították.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik