Belföld

Velencei-tavi attrakciók az Utazás Kiállításon

Újdonságok várják a látogatókat a velencei-tavi standon idén.

Minden évben a turisztikai szezonkezdet előtti nagy seregszemle a budapesti Utazás kiállítás, amelyen a velencei-tavi települések, jelentősebb szolgáltatók együtt mutatják be megújult, egész éves turisztikai kínálatukat.

A Velencei-tó az idei Utazás Kiállításon és a Bringa Expon nagyszabású attrakciókkal és játékokkal mutatkozik be a Hungexpo „A” pavilon 212/A. számú, 60 négyzetméteres standján, a Közép-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság területén és a BringaExpon a „B” pavilonban-írja a V-tó.info.

Az egyedi megjelenéssel a Velencei-tó a wellness, aktív, víz és helyi témák köré csoportosított termékkínálattal mutatkozik be a közönségnek. A kiállítást a Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület és a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület szervezte. Céljuk, hogy megmutassák az érdeklődőknek: a Velencei-tó egész évben „trendi”, sokszínű és szórakoztató. Ennek érdekében érdekes, izgalmas elemekkel színesítették a standot, mely nem csak kívülről járható körbe, de különféle attrakciókkal csábítják az érdeklődőket a stand belső terébe is.

Lesz „Minden jó, ha vége Tó” pecsételős kvízjáték, azonnali garantált ajándékkal és értékes sorsolásos nyereményekkel. A kvízt a standhátfalakba épített „betekintő ablakokba” rejtett megfejtések teszik még érdekesebbé. A kiállítók a Velencei-tó látványtérképéből készített izgalmas „Óriás ügyességi játék”-kal várják nem csak a gyerekeket, de a vállalkozó szellemű felnőtteket is.

A Velencei-tavi touch info készülékeken mindkét pavilonban lehet online „Bringás kvíz”-t játszani, értékes nyereményekért. A standokon a kiállításra készült új Velencei-tó filmet vetítik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik