Belföld

Változások a helyközi buszmenetrendben is

Március 5-től módosul a Kisalföld Volán Zrt. néhány helyközi járatának menetrendje. Nézzék meg a változásokat!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfőtől változott Győrben két helyi járat menetrendje, a jövő hét ismét módosításokat hoz a Kisalföld Volán háza táján, viszont március 5-től néhány helyközi járat közlekedésében következnek be újítások. Lássuk, melyek ezek!

A 7219 Sopron – Répceszemere – Cirák autóbuszvonalon: a 2 sz. járat, amely munkaszüneti napok kivételével naponta 4.45 órakor indul Cirákról Sopronba 5 perccel korábban 4.40 órakor startol majd el.

Az alábbi járatok pedig nem érintik Petőháza, cukorgyár megállóhelyet, helyette a Petőháza, Kinizsi u. megállóhelyen állnak meg:

7192 Kapuvár – Fertőszentmiklós – Petőháza autóbuszvonalon: a 31,35,49 sz. járatok Fertőszentmiklós Velux érintése után Petőháza, Kinizsi u. megállóhely végállomásra érkeznek, és nem érintik a cukorgyár megállóhelyet; a 38,36,42 sz. járatok Petőháza, Kinizsi u. megállóhelyről indulnak, és nem érintik a cukorgyár megállóhelyet.

7193 Kapuvár – Fertőszentmikló–-Petőháza –Cirák autóbuszvonalon: az 1 sz. járat Petőháza, Kinizsi u. megállóhely végállomásra érkezik, és nem érinti a cukorgyár megállóhelyet; a 2 sz. járat Petőháza, Kinizsi u. megállóhely végállomásra érkezik, és nem érinti a cukorgyár megállóhelyet; a 12 sz. járat Petőháza, Kinizsi u. megállóhelyről indul, és nem érinti a cukorgyár megállóhelyet.

7196 Kapuvár – Fertőszéplak – Fertőszentmiklós autóbuszvonalon: a 2 sz. járat Petőháza, Kinizsi u. megállóhelyről indul, és nem érinti a cukorgyár megállóhelyet.

7207 Sopron–Nagycenk – Kapuvár – Rábakecöl autóbuszvonalon: az 1, 5, 6 sz. járatok Petőháza, Kinizsi u. megállóhelyre érkeznek, és nem érintik a cukorgyár megállóhelyet.

Menetrendi formátumban ide kattintva tekinthetik meg a módosításokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik