Belföld

Igazi ADU ászok

Több mint 2000 négyzetméteren új, kétszintes épületet adott át az ADU Kft. A bolti és vendéglátó, valamint raktártechnikai berendezésekkel is foglalkozó cég fejlesztése megközelíti az 50 millió forintot.

1991-ben kisvállalkozásként kezdte pályáját a Győr-Sashegyen működő ADU Kft., mely az elmúlt években, fejlesztéseinek köszönhetően középvállalkozássá nőtte ki magát. A cég február 25-én új fejezetet nyitott sikerkönyvében, hiszen szombaton hivatalosan is átadták új összeszerelő üzem-csarnokukat, mely az Új Széchenyi Terv segítségével, 24,88 millió forintos Telephelyfejlesztési támogatással, csaknem 50 millió forintból valósult meg.

A kétszintes, 2000 négyzetméteres létesítmény segítségével nemcsak a raktározási problémája oldódott meg a társaságnak, de így hamarosan megkezdhetik az új, jövőgenerációs termékek gyártását is, melyek javarészt saját fejlesztésű, energiatakarékos és modern berendezések. Az önálló szervízhálózattal is rendelkező vállalat, olcsó és jó minőségű termékeket tud előállítani, így a vevői igényeknek is maximálisan eleget tesz a cég. „Ez a mostani fejlesztés az eddigi legnagyobb társaságunk történetében, és reméljük, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket, ami azért is fontos, mert a kereslet-kínálat úgy kívánja, hogy a külföldi piacok felé is nyissunk. Ezért a közeljövőben Erdélyben is szeretnénk elindítani egy leányvállalatot” – mondta Tóth Csaba, az ADU Kereskedelmi Kft. ügyvezetője.

Az új sashegyi üzemcsarnoknak köszönhetően a már meglévő 15 dolgozó mellé, 15 alkalmazottnak tudnak munkát biztosítani a közeljövőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik