Belföld

Felmérik a győri alapellátást

24.hu
24.hu

2012. 02. 28. 16:32

Felmérést készít az önkormányzat arról, hogy mennyire elégedettek az alapellátással a győri betegek. Március 1-jétől 25 orvosi rendelőben közel 100 ezer kérdőívet helyeznek el.

Március 1-jétől 25 orvosi rendelőben közel 100 ezer kérdőívet helyeznek el, amelyekből egyrészt a felnőtt, – és gyermekorvosok, a fogorvosok és a védőnők munkájáról, másrészt a rendelők állapotáról szerezhetnek információkat. Ezek pedig szervesen hozzájárulnak a fejlesztési programokhoz.

A három hónapon át tartó kezdeményezésről Panker Mihály, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény igazgatója az Oxygen rádiónak beszélt. Elmondása szerint megkérdezik a lakosságot többek között arról, hogy mi a véleményük a rendelőről, annak higiéniájáról, a felszereltségéről.

Három csoportba osztották a rendelőket, márciusban és áprilisban nyolc, májusban pedig kilenc rendelőben helyezik el az adatlapokat. Az első nyolc rendelő Győrszentivánon a Körtéri és a Váci Mihály utcai, Győr-Ménfőcsanakon a Hegyalja, és Horgas úti, Gyirmóton a Szent László utcai, a belvárosban pedig az Árpád utca 13. és 50. szám alatti két fogorvosi, valamint a Pálffy utcai felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő.

Egy-egy postaládát helyeztek ki a várótermekben, ezekbe kell a kitöltött kérdőíveket beletenni. A válaszadás természetesen teljesen anonim, nem kell megjelölni azt sem, hogy melyik orvos betegéről van szó. A kapott eredményektől függően az önkormányzattal együttműködve tudnak intézkedni az épületek karbantartási, felújítási programjairól, illetve pontosítani tudják az orvosok fel megfogalmazott elvárásokat is.

Júniusra várható a felmérések eredménye.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

ILLUSTRATION - A young man holds a smartphone displaying an erotic photo of a young woman in Hanover, Germany, 31 October 2013. Many headmasters from Cloppenburg have warned parents against the new trend of 'sexting', an act of sending sexually suggestive photographs between mobile phones or upload them to social networks. Photo: JULIAN STRATENSCHULTE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.