Belföld

Egyesülnek Orbán hívei

Az egyik alapító szerint mozgósítani kell a kormány szimpatizánsait, mert aligha csillapodnak a Magyarországgal szembeni külföldi támadások.

A kormány és a miniszterelnök mellett kiálló egyesületet hoznak létre a január 21-i Békemenet szervezői, akik szerint továbbra is meg kell védeni a magyar demokrácia vívmányait, az ország szuverenitását. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője úgy fogalmazott: Európában az elmúlt időszakban egy „marxista ellenforradalom” zajlik.

Brüsszel “torz érzékenységét” jól jellemzi, hogy míg a “Gyurcsány-kormány köztörvényes bűntettei” semmilyen reakciót sem váltottak ki, addig az Európai Unió most megfenyegette Magyarországot és velünk akar példát statuálni.

Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap főmunkatársa hozzátette: itthonról nézve „egyre nehezebb szeretni az Európai Uniót”, amely nem érti, minél többet „vegzál minket”, annál nagyobb lesz bennünk a “kuruc ellenállás”. Szerinte nem zárható ki, hogy új egyesületük március 15-én tartja következő megmozdulását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik