Belföld

Győrben is gurulnak a virtuális bevásárlókocsik?

A mai modern, rohanó világunkban lassan nemcsak a családi és baráti kapcsolatainkat rendezzük a világhálón, hanem a kisebb-nagyobb bevásárlásainkat is.

Az interneten nemcsak információ éhségünket csillapíthatjuk, hanem mindennemű vágyainkat is kielégíthetjük a virtuális világ segítségével. A webáruházak, az online értékesítési pontok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, aminek hátterében számos ok állhat. Az első a gyorsaság és a kényelem, hiszen anélkül, hogy órákat töltenénk sorban állással az üzletekben, a számítógépnek köszönhetően könnyen hozzájuthatunk a kiszemelt termékekhez. A könyvek, műszaki cikkek, apró csecsebecsék mellett, ruhaneműt is rendelhetünk egy kattintással, sőt már élelmiszereket is házhoz szállíthatunk a postással vagy a futárral.

Győrben is nő a virtuális vásárlók száma, főként a fiatalok körében. Sz. András évek óta szemezget a netes kínálatból, körülbelül negyed évente külföldi cégtől is rendel portékákat. „Van egy nagyon jó sport felszerelésekkel és ruházattal foglalkozó weblap, innen már évek óta szerzek be kellékeket, hol pólót, hol pulóvert, vagy éppen cipőt. Így nemcsak olcsóbban jutok hozzá a márkás darabokhoz, de attól sem kell félnem, hogy egy adott áru szembe jön velem az utcán. Többnyire csoportos listát adunk le, így a szállítási költségen is sokat megspórolhatunk” – meséli András. És nemegyszer tényleg megéri az interneten szörfözni a menő cuccok között, de azért a fanatikusoknak nem árt figyelniük arra, hogy vannak negatívumai is az internetes kosárba dobásnak. Például az, hogy a termékeket nem lehet megpróbálni és a shoppingolás élvezete is elveszik az éterben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik