Belföld

Lázár és a havi fix, Miskolc és a feketelista, Jáksó milliárdos kísérlete – TOP24 hírek

Parlamenti ph-érték, vádemelés Geréb Ágnes ellen, Kassai összeakadt a maffiával. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Lázár: 47 ezer forintból nem lehet megélni. A Fidesz frakcióvezetője szerint Matolcsy György és Zsiga Marcell sem állította egyértelműen ennek az ellenkezőjét.

Parlamenti ph-érték. Gimnazisták parlamenti különórája színezte az Országgyűlés hétfői munkáját. Összefoglaló az üléstermen kívülről fájón hiányzó szalámis zsemlével, rágógumival, jobbikossal, elempéssel, szocival és exszocival.

Kinek jó a fix bírság? A költségvetésnek. Elveszik a rendőrök „kegyelmi” jogát, az autósnak meg hiába van húsz év szabálysértés nélküli előélete. Megjelenhet áprilistól a fix összegű bírságolás a közutakon.

Milliárdokból kísérletezik Jáksó a köztévében. A Marslakók című sorozatból a közönség még egy percet sem látott, mégis megrendeltek belőle több, mint négyszáz részt. A premier március 7-én lesz.

Itt a miskolci feketelista. Pellengérre állítják az adósokat a borsodi megyeszékhelyen. Egy városlakó már ezer forintos tartozással is bekerül az összesítésbe.

Újabb vádemelés Geréb Ágnes ellen. Az ügyészség szerint hiába tiltották el a szakembert három évre a foglalkozásáról, több szülést is levezetett.

A fogadási maffia le akarta váltatni Kassait. Rá akarták bírni a román szövetséget, hogy ne a magyar bíró vezesse a jövő szerdai Románia-Uruguay meccset.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik