Belföld

Négyen könnyebben sérültek a megye útjain

A hóból negyven esetben mentettek járművet a tűzoltók.

A tűzoltók közel negyven esetben mentettek csütörtökön 16 óráig. A viharossá fokozódó szél miatti hófúvások kapcsán személyautók és tehergépkocsik akadtak el Fejér megye több pontján, négy balesetben összesen négyen szenvedtek könnyű sérülést- tájékoztatta a Fehérvár24-et Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Csütörtökön reggel az M7-es autópálya Siófok felé vezető oldalán Székesfehérvárnál egymáshoz közeli helyszíneken rövid időn belül összesen 19 járművet ért baleset, többségében személygépkocsik csúsztak egymásnak. A műszaki mentés idején több kilométer hosszan feltorlódott a forgalom ezen a szakaszon.

Kora délután Székesfehérváron, az Úrhidai úton a bal oldalára borult egy kisteherautó. A sofőr nem tudott kiszállni a vezetőfülkéből, őt a tűzoltók segítették ki a járműből.

Valamennyi volánbusz célba ért, néhány kerülő úton.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon kialakított veszélyhelyzet-kezelési központ üzemeltetését a katasztrófavédelem a hóátfúvások idején fenntartja. A lezárt utak felszabadítását a közútkezelő a szél mérséklődését követően kezdi meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik