Belföld

Lemondott Fehérvár egyetlen jobbikos képviselője

Nagy Zoltán

2012. 02. 15. 11:16

A testület tapssal köszönte meg Gál eddigi munkáját

A mai testületi ülésen jelentette be Gál Péter Pál, a Jobbik fehérvári képviselője, hogy a mai nappal beadta Vona Gábornak a Jobbikból történő kilépését. A képviselő – tekintettel arra, hogy mandátumát a Jobbik színeiben szerezte – lemondott önkormányzati képviselői helyéről is.

A város gazdasági tanácsnoka, a Gazdasági Bizottság tagja elmondta, nem kíván azonosulni a fehérvári szervezetben történő változásokkal, melyet a párt országos elnökének is jelzett. Gál Péter Pál a Székesfehérvári Jobbik alapítótagja, hozzá fűződik a radikális fehérvári szárny megszületése. Városi elnökként gyakorlatilag egy személyben hozta létre a Jobbik székesfehérvári programját 2010-ben.

Tekintettel arra, hogy ragaszkodott ahhoz, hogy a város érdekei kerüljenek előtérbe a pártérdekekkel szemben, a helyi szervezet a tavalyi év során kizárta a szervezet soraiból. Az országos elnöktől várta volna azt a véleményt, ami egy település érdekében végzett munkát magasabb rendűnek fogad el, mint bármely párt érdekeit. Vona Gábortól a mai napig nem kapott választ, döntését ezért hozta meg.

Interjú a lemondott képviselővel.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

ILLUSTRATION - A young man holds a smartphone displaying an erotic photo of a young woman in Hanover, Germany, 31 October 2013. Many headmasters from Cloppenburg have warned parents against the new trend of 'sexting', an act of sending sexually suggestive photographs between mobile phones or upload them to social networks. Photo: JULIAN STRATENSCHULTE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.