Belföld

Buknak a Malév-jegyesek, súlyos prémiumok a BKV-nál, nem békül a brutális Sousa – TOP24 hírek

Jön az árfolyamgát, támad a Ryanair, gyanúsított lett a volt honvédelmi miniszter. A HÍr24 kora esti hírösszefoglalója.

Gyűlnek a Malév-károsultak panaszai, kevés lesz a kétmilliárd forintos keret. A turizmus megsínyli a Malév-leállást. A külföldi nyaralások elmaradása miatt azonban nem kell aggódni, messze még a nyári szezon, addig megoldódnak az átfoglalások.

Támad a Ryanair. A fapados légitársaság öt gépe állomásozik majd Ferihegyen. Azt titkolják, mekkora állami támogatást kapnak.

Döntött a kormány az árfolyamgátról. Öt év nyugalomhoz juthatnak azok a devizahitelesek, akik nem végtörlesztettek és belépnek a rendszerbe.

Milliós prémiumok a zörgőcsontú BKV-nál? Két szakszervezeti szövetség megdöbbentőnek tartja, hogy a jelenlegi helyzetben a cégnél a gazdasági vezetők prémiumot kaptak. A BKV szerint munkaszerződésben rögzített juttatásokat kaptak a vezetők.

Gyanúsított lett a volt honvédelmi miniszter. Az ügyészség szerint Juhász Ferencet jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kell felelősségre vonni.

Sousa nem békült a lefejelt újságíróval. A Videoton FC portugál vezetőedzője nem jelent meg azon a személyes meghallgatáson, amelyen kezet foghatott volna a Nemzeti Sport munkatársával.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik