Belföld

Leépít a Nokia, 1000 milliárdos számla Ferihegyen, moslék a tányérunkban – TOP24 hírek

Tovább keresik a magyarok gyilkosait, csudás stadiont kap a Loki, a Facebook és a vérfertőzés. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Nokia: a nagy leépítés. 2300 dolgozójától válik meg az óriáscég komáromi gyára, Ázsiába kerül az okostelefonok gyártása. Az MSZOSZ szerint a kabinet nincs tisztában a gazdasági valósággal.

Budai: ezermilliárd a Malév-titok ára. Van titkos záradék, és kimondja: ez az a teher, amit a fuvarozócég felszámolása esetén az államnak vállalnia kell a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. tulajdonosa felé- közölte az elszámoltatási kormánybiztos.

Nem a magyarok gyilkosait fogták el Etiópiában. A Terrorelhárítási Központ szerint a kézre kerített fegyvereseknek nincs közük a három héttel ezelőtti mészárláshoz.

Ezt etetik, itatják Európával! A lefoglalt termékek listáját a rossz minőségű borok vezetik. Emellett halat, olívaolajat, paradicsomszószt, sajtot, édességet is zár alá vettek.A NAV is részt vett az akcióban.

Különleges lesz a Loki új stadionja. Európában is egyedülálló futballarénát ígérnek Debrecenben, legkésőbb április elejére meglesznek a tervek.

A vérfertőzés ellen küzd az izlandi Facebook. Becslések szerint 320 ezren élnek a szigeten, ami azt jelenti, hogy a világátlagnál sűrűbben szövődhetnek olyan szerelmek, melyekről csak később derül ki, hogy se genetikailag, se jogilag nem a legszerencsésebbek.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik