Belföld

Tollvonás és Mé-diák-kör

Csapucha Adrienn

2012. 02. 06. 16:35

Igazi tehetségeket várnak a hamarosan induló médiás szakkörbe. A foglalkozásoknak a Móra Ferenc Általános és Középiskola ad teret.

Szinte minden iskolában van ilyen-olyan szakkör, a Mórában induló kurzus azonban a megszokottól kicsit eltérő. Az egyébként is média-kommunikáció szakképzést kínáló intézmény napokon belül új szolgáltatással várja a tehetséges fiatalokat. A Gyermekpszichológiai és Pedagógiai Tanácsadó segítségével megvalósuló elfoglaltságon a résztvevők bepillantást nyerhetnek az újságírás rejtelmeibe, szerkesztőségeket, stúdiókat látogathatnak meg és mindezt persze hozzáértő szakemberek közbenjárásával és részvételével. A Mé-diák-kör tulajdonképpen egy igazi kis alkotóműhelye lesz a jó tollal bíró tálentumoknak. „A szakkör 10 héten keresztül tart majd, hetente 90 perc áll majd a rendelkezésünkre, hogy a pálya iránt érdeklődőkkel megismertessük e szép, de óriási kihívásokkal bíró hivatás alapelveit és sajátosságait. Elsősorban felső tagozatosok, és elsőéves középiskolások jelentkezését várjuk” – mondta Forgó Diána, a Mé-diák-kör mentora.

Jelentkezni február 10-ig lehet, személyesen vagy telefonon, illetve az intézmény honlapján.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Balatonfenyves, 2014. június 13.
Gardatetemek a Balaton partján, Balatonfenyvesnél 2014. június 13-án. Az elmúlt napokban mintegy 20 ezer gardatetemet gyűjtöttek be a Balatonnál, a halpusztulás oka egyelőre ismeretlen.
MTI Fotó: Varga György

Temetővé válhat a Balaton egy időre

Andratx, 2018. június 11.
Villámok cikáznak az égbolton a Baleár-szigeteken fekvő Andratx felett 2018. június 11-én. (MTI/EPA/Cati Cladera)

Időjárás: egyre nagyobb veszélybe kerülünk

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.