Belföld

Sisak védi a korcsolyázó kisgyereket a Koriligetben

Fehérvár polgármestere és tanácsnoka tíz védősisakot adott át a korcsolyapálya üzemeltetőjének.

Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila tanácsnok közösen határozta el a Koriliget megnyitása után, hogy védősisakokat vásárol. Azt szeretnék az ajándékokkal elérni, hogy az óvodások és alsó tagozatos kisdiákok nagyobb biztonságban korcsolyázhassanak.

A védősisakokat Bekő Balázs, a Koriliget üzemeltetője vette át, pénteken a polgármester feleségétől, és Mészáros Attillától. Délelőtt több iskolai csoport korcsolyázott a ligetben, a gyerekek azonnal ki is próbálták a fejvédőket.

Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila tanácsnok közösen határozta el a Koriliget megnyitása után, hogy védősisakokat vásárol. Azt szeretnék biztosítani, hogy az óvodások és alsó tagozatos kisdiákok nagyobb biztonságban korcsolyázhassanak.

A Zichy ligeti zenepavilon köré épült pálya a legmodernebb jégképző eljárással készült el decemberben. Közel 700 négyzetméteren várja a látogatókat a téli időszakban, egy 150 négyzetméteres jégbüfével. A beruházás vállalkozói összefogásból, önkormányzati támogatással jött létre.

Az önkormányzati kommunikációs központ információja szerint a decemberi megnyitás óta folyamatosan nő a Koriligetbe kilátogatók száma. A felnőttek körében is népszerű a városi műjégpálya, de a gyermekek még jobban élvezik a ligetbeli korcsolyázást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik