Belföld

Rogán dolgozni ment Dubajba

Rogán Antal közlése szerint az Egyesült Arab Emirátusokból érkezett meghívásra utazott a közel-keleti országba, ahol hétfőtől szerdáig tartózkodott.

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a meghívást bizottsági elnökként kapta, repülőjegyét maga állta, a többi a meghívó fél költsége volt. “A látogatás a diplomácia szóhasználat szerint magántermészetű, a program azonban hivatalos, a találkozók az üzleti szféra és a kormányzat vezetőivel zajlottak le. Az út a február végén az Országgyűlés elnökével közös hivatalos látogatás előkészítését, az előzetes kapcsolatfelvételt szolgálta” – fogalmazott Rogán Antal.

A Jobbik előző nap arra szólította fel a fideszes politikust, hogy hivatalosan válaszoljon arra a kérdésre: magánúton, vagy közpénzből utazott-e Abu-Dzabiba a héten. A Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciója szintén csütörtökön azt kifogásolta, hogy Rogán Antal “az elmúlt tizenöt hónapban nagyjából 5 percet foglalkozott a Fővárosi Közgyűlésben a főváros ügyeivel”, furcsa, hogy most Abu-Dzabiból üzent Budapestnek a Budapesti Közlekedési Központ ügyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik