Leállt a Malév, visszalőnek a háziorvosok, kitüntetik Dajcstomit – TOP24 hírek

Mindenki a havazásra gyúr, később startol az első magyar műhold, itt az új Forma-1-es Ferrari. A Hír24 kora esti hírösszefoglalója.

Leállt a Malév, utasok ezrei bizonytalanságban, a lízingcég vinné a gépeket, a minisztérium vizsgálja, hogyan legyen tovább. A nemzeti légitársaság utolsó napja percről percre.

Szegeden már leszakadt az ég, a fővárosban még várják – akik várják – a nagy havazást. Minden és mindenki készenlétben, a kormányfő szerint nagy erőpróba közeleg.

Megtagadják a túlórát a háziorvosok. A rezidensek türelmi idejéből egy hónap már letelt. Megegyezés még nincs. Ráadásul már az alapellátásban dolgozó orvosok is háborognak. Újabb munkamegtagadó nyilatkozatok élesedhetnek.

Kitüntetik Deutsch Tamást. Ő kapja idén a Csongrád megye díszpolgára címet. Az ellenzéki frakciók tiltakoztak a megyei közgyűlés zárt ülésen hozott határozata ellen.

Később startol az első magyar műhold. Február 9-e helyett 13-án indul az űrbe a 10x10x10 centiméteres, kocka alakú szerkezet, amely a legmodernebb európai technológiát képviseli.

Máris hamisítják a Facebook-részvényeket. Egyesek nem tudták kivárni a közösségi oldal tőzsdei bevezetését, és bedőltek a trükkös csalóknak.

Bemutatta új versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az olasz istálló fényes győzelmeket vár a szezonban.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HIR24-EN. KATTINTSON!