Belföld

Keresik a házvezetőnőt -16 milliót lopott

A fővárosi nő egy sukorói házból távozott nagy táskával takarítás után, nemzetközi körözését is elrendelték.

A 44 éves nő házvezetőnőként dolgozott egy sukorói ingatlanon. Akkor tűnt el, amikor a pénz., a Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói keresik.

A rendőrség közel három éve vizsgálódik a sukorói ingatlantulajdonos feljelentése nyomán. 2009. február 17-én nap közben tűnt el a lakásából több millió forintja, abban az időben, amikor az alkalmazásban lévő takarítónő is nála ténykedett. A nő aznap egy nagyobb méretű táskával érkezett, később idegesen kéredzkedett el azzal, hogy dolga van. A tulajdonos távozása után vette észre, hogy a lakásban tartott pénze is eltűnt – mondta a Fehérvár24-nek R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Miután feltehető, hogy a nő külföldön tartózkodik, időközben nemzetközi körözését is elrendelték.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói kérik, hogy aki bármit tud arról, hol tartózkodik Pécsicsné Dráviczki Dóra, értesítse a rendőrkapitányságot a 22/355-003-as telefonszámon, vagy jelezze a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén. Bejelentés tehető személyesen Gárdony, Szabadság út 40. szám alatt a rendőrkapitányság épületében is. A bejelentő személyét kérésére bizalmasan kezeli a rendőrség – hangsúlyozta a szóvivő.

A Fehérvár24 információja szerint a nő 16 milliót lopott el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik