Belföld

Tüntetést szervezett a baloldal Fehérváron

Kedd estére a Szolidaritás Mozgalom tömegdemonstrációra hívta a parlamenti pártokat és mindenkit – ahogy a szervezők mondták –, akik féltik a demokráciát.

A szervezőktől megtudtuk, hogy a demonstrációhoz első szóra csatlakozott a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció és a Civil Mozgalom. Ennek ellenére csak 50 fő jött el a tömegdemonstrációra.
Akadt, aki továbbra is a Holdat csodáltaA három vezérszónok a békés felvonuláson – ahol az Országalmától vonultak a pláza bejáratához és vissza – azt hangoztatta, hogy elég volt a diktatúrából, állítsák vissza a köztársaságot, és ismét demokratikus módon kormányozzák az országot. Mint elmondták, az Orbán-kormány diktatórikus módszerekkel irányítja az országot, és véleményük szerint elérkezett a leváltás ideje.

 

A Belvárosban olyan hírek keringtek, hogy a fehérvári Jobbik ellentüntetést, illetve mode flash-t szerveznek. A Székesfehérvári Jobbik egyik informátora elmondta nekünk, hogy semmilyen tüntetést, megmozdulást nem tervezett a helyi szervezet, ez még csak szóba sem jött.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik