Belföld

Stílusosan vezet

A NISSAN QASHQAI 2007-ben jelent meg az európai piac alsó-középkategóriás szegmensében, a piacot uraló ötajtós karosszériájú modellek alternatívájaként.

A NISSAN a QASHQAI-jal a szabadidő-terepjárós külsőnek és a hagyományos személyautók értékeinek kombinációjaként létrehozta a kompakt crossover kategóriát. A QASHQAI azonnal sikeressé vált a piacon, és azóta is első helyen áll a szegmens értékesítésében. Népszerűségét tovább fokozta a 2010-ben történt jelentős modellfrissítése, amely tovább növelte az autó minőségét és kifinomultságát.

Az európai statisztikák alapján a QASHQAI-t főleg egyedi megjelenése, a stílusos crossover design miatt vásárolják. Emellett fontos szerepet játszik a vásárlási döntésben a biztonság és a megbízhatóság is, e téren a QASHQAI igazán jól teljesít.

A NISSAN QASHQAI-t rögtön az értékesítés megkezdésének évében, az Euro NCAP, az Európában forgalmazott autók biztonságával foglalkozó szervezet töréstesztnek vetette alá, melynek végeredményeként ötcsillagos minősítést kapott. A teszt során a QASHQAI maximális pontszámot kapott a felnőtt és a gyermek utasok testi épségének védelmére, úgy frontális, mint oldalsó ütközések esetén.

Biztonság – kényelem – design

A QASHQAI a megbízhatóság terén is komoly elismeréseket gyűjtött be. 2011 elején a harmadik helyezést érte el a német ADAC éves ‘Sárga Angyal’ díjkiosztóján. Az ADAC ‘Sárga Angyal’ (Gelber Engel) díjának odaítélése több mint kétmillió meghibásodást feldolgozó statisztikán alapul. A QASHQAI-t a 2011-es díjért folyó versenyben csak az Audi A5 és a Porsche 911 modellek tudták megelőzni, pedig a díj odaítéléséhez mintegy 150 modellt vontak be a vizsgálatba.

A 2011-es év végén a Nissan bemutatta a sikermodell 1,6 literes dCi dízelmotorral hajtott és Stop/Start rendszerrel felvértezett PURE DRIVE változatát, amelynek nemcsak üzemanyag-fogyasztása alacsonyabb, és károsanyag-emissziója mutat jelentős javulást, de a teljesítménye is eléri a korábbi nagyobb motorét.

Ezzel egyidejűleg, innovatív új felszerelési elemek váltak elérhetővé a QASHQAI modelleknél, mint az új CVT-váltóval felszerelt, 1,6-os benzinmotor és az ezidáig csak a prémium szegmensekben ismert 360 fokos parkolókamera (AVM).
Az AVM 4 külső parkolókamerát használ, hogy valósidejű, „helikopter nézeti” képet adjon az autó környezetéről, és ezzel a lehető legbiztonságosabbá tegye a parkolást.  

Imádják a nők!

A QASHQAI sikere bevezetése óta töretlen, a hölgyek körében is egyre népszerűbb.
Hogy miért?

  • A QASHQAI kategóriája egyik legbiztonságosabb járműve
  • Crossover design – igazán stílusos, szabadidő autós megjelenés, mégis „személyautósan” vezethető
  • Egy hagyományos személyautóhoz képest magasabb üléspozíció – jobb rálátást biztosít a forgalomra
  • Tágas utas- és csomagtér, mely rugalmasan bővíthető
  • Gazdag biztonsági és kényelmi alapfelszereltség
  • A tolatókamerával / AVM-mel a parkolás is gyerekjáték
  • A tájékozódást a beépített Nissan Connect navigációs rendszer segíti
  • Vezetés közben telefonálna? Minden QASHQAI-ban van gyári bluetooth kihangosító, mely automatikusan összekapcsolódik a mobiltelefonnal
  • Nagy a család? Akár 7 üléses változatban is elérhető!

QASHQAI mint cégautó?

A QASHQAI sikere töretlen az autót magán / családi használatra vásárlók körében. Egyre többen választják azonban cégautónak is. Bár a QASHQAI magas szintű biztonsági és kényelmi felszereltséget, valamint igazán egyedi crossover megjelenést kínál, ára és fenntartási költsége nagyjából megegyezik egy hagyományos alsó-középkategóriás modellével. Amiért leginkább érdemes fontolóra venni a QASHQAI-t, hogy a Nissan akár 1 autó vásárlása esetén is kínál cégautó kedvezményt, valamint különféle pénzügyi szolgáltatásokat, kedvezményes finanszírozást.

QASHQAI vásárlása esetén a Nissan-nál elérhető egy speciális finanszírozási konstrukció, a Select is. A Select finanszírozás rövid futamidő mellett alacsony havi díjakat kínál, a futamidő végén egy magasabb utolsó részlettel, amelyre az autó várhatóan magas maradványértéke nyújt fedezetet. A finanszírozás végén a Select konstrukció rugalmas választási lehetőséget nyújt: az autóra a finanszírozást extra költség nélkül meghosszabbíthatjuk, az utolsó részlet befizetésével megtarthatjuk, vagy új autót vásárolhatunk. Az utóbbi esetben a Nissan kereskedés garantált visszavásárlási árat biztosít (bizonyos feltételek teljesülése mellett).

Select finanszírozás esetén akár havi 39 900 Ft-os törlesztő részlet fizetése mellett juthatunk ehhez az egyedi megjelenésű, biztonságos crossoverhez.

A Nissan cégautó ajánlatairól és finanszírozási ajánlatairól, valamint ezen ajánlatok igénybe vételének feltételeiről bővebb információ a www.nissan.hu oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik