Belföld

Már lehet jelentkezni a 22. Színjátszó Találkozóra

Idén is megrendezik az amatőr színjátszó csoportok találkozóját a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban, mely bemutatkozási lehetőséget ad az arra vágyóknak.

Idén is megrendezik az amatőr színjátszó csoportok találkozóját a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban. A rendezvény célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak az induló társulatoknak, de tapasztalatcserére és a külföldi kapcsolatok ápolására is lehetőség nyílik. A találkozón magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttesek indulhatnak. A XXII. Moson Megye Színjátszó Találkozóra március 31-ig lehet jelentkezni, a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesületnél. A rendezvényre májusban kerül sor.

A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció.

Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.

A jelentkezéssel kapcsolatos további információt a www.mocisz.hu oldalon találják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik