Belföld

Már lehet jelentkezni a 22. Színjátszó Találkozóra

24.hu
24.hu

2012. 02. 01. 13:49

Idén is megrendezik az amatőr színjátszó csoportok találkozóját a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban, mely bemutatkozási lehetőséget ad az arra vágyóknak.

Idén is megrendezik az amatőr színjátszó csoportok találkozóját a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban. A rendezvény célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak az induló társulatoknak, de tapasztalatcserére és a külföldi kapcsolatok ápolására is lehetőség nyílik. A találkozón magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttesek indulhatnak. A XXII. Moson Megye Színjátszó Találkozóra március 31-ig lehet jelentkezni, a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesületnél. A rendezvényre májusban kerül sor.

A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció.

Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.

A jelentkezéssel kapcsolatos további információt a www.mocisz.hu oldalon találják.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

ILLUSTRATION - A young man holds a smartphone displaying an erotic photo of a young woman in Hanover, Germany, 31 October 2013. Many headmasters from Cloppenburg have warned parents against the new trend of 'sexting', an act of sending sexually suggestive photographs between mobile phones or upload them to social networks. Photo: JULIAN STRATENSCHULTE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.