Belföld

Kaufer és az LMP belső káosza

Kaufer Virág ma még hivatalosan országgyűlési képviselő, holnaptól viszont civil aktivista. Nézzük, honnan lép ki. Kaufer-nehéz dumagyűjtemény.

Mi azokra számítunk, akik már csalódtak az MSZP-ben. Vagy a Fideszben. Vagy mindkettőben. Jávor Benedek (Heti Válasz, 2010. július 22.)

A párt nem csupán ügyeket intéz, hanem a lélek és a szív pártja. Kukorelly Endre (Napló, 2010. október 1.)

Az LMP ma már inkább egy budapesti belvárosi rétegpártra emlékeztet. Ivády Gábor (Hírszerző.hu, 2010. október 20.)

Mi lehetünk a Fidesznek a demokratikus alternatívája. Schiffer András (Origo.hu, 2011. május 21.)

Lehet, hogy az LMP-sek naivak, de hisznek abban, hogy javítható a világ. Kukorelly Endre (Zalai Hírlap, 2011. június 7.)


Kukorelly Endre, Fotó: Kummer János

A legutóbbi zuglói időközi választás is megmutatta, hogy a budapesti polgárok jobban bíznak az LMP-ben, mint a hitelét vesztett MSZP-ben. Kovács Márton (Népszabadság, 2011. augusztus 25.)

Az LMP bő két évvel ezelőtt az MSZP-kormányok ellenzékeként jött létre. Karácsony Gergely (Népszabadság, 2011. november 22.)

Minden lehetőséget kimerítettünk a parlament eszköztárából, ezért új lehetőséget kellett keresnünk a választók képviseletére. Szabó Tímea (Népszabadság, 2011. december 30.)

Viszály nincs a párton és a frakción belül, az utóbbi időszakban határozottan magunkra találtunk. Kaufer Virág (Népszabadság Online, 2012. január 3.)


Kaufer Virág, Fotó: MTI / Földi Imre

Az LMP idén egész biztos nagyok sokat fog politizálni az utcán. Kaufer Virág (Index.hu, 2012. január 4.)

Mi úgy kívánjuk leváltani 2014-ben a Fidesz-KDNP pártszövetséget, hogy közben nem kívánjuk a szocialista párt visszatérését. Schiffer András (ATV, 2012. január 10.)

Nem tudok mit kezdeni a folyamatosan újraformálódó belső káosszal. Scheiring Gábor (Magyar Távirati Iroda, 2012. január 13.)

Szerepet váltok, új utakat keresek az LMP-n belül és kívül, amelyek az alapító okiratunk szellemét valósítják meg. Kaufer Virág (LMP.hu, 2012. január 17.)

Kialakítjuk azokat a belső mechanizmusokat, amelyek kevésbé őrölik föl a frakciótagok lelki békéjét. Karácsony Gergely (Index.hu, 2012. január 19.)

Ez a párt a populista és a technokrata alakzatok között önálló, ökopolitikai pólusképző erő kíván maradni. Schiffer András (168 Óra, 2012. január 19.)

Az LMP levetkőzi amatőrizmusát, naivitását, de az idealizmusunkhoz ragaszkodunk. Vágó Gábor (ATV, 2012. január 20.)


Vágó Gábor, Fotó: Kummer János

Az LMP a kongresszus után biztosan markánsabb hangot fog megütni. Vágó Gábor (Origo.hu, 2012. január 27.)

Az LMP ugyanaz marad, de markánsabb lesz az arcéle. Karácsony Gergely (Magyar Távirati Iroda, 2012. január 28.)

Az LMP a parlamentben nem keres szövetségeseket. Paksy Zoltán (Zalai Hírlap, 2012. január 31.)

Az LMP mára egy kicsit vesztett abból a frissességéből és bájából, amivel 2009-ben indult, viszont időközben színvonalas és hiteles parlamenti munkánkkal bizonyítottuk, hogy alkalmasak vagyunk a közügyek ellátására. Jávor Benedek (Népszabadság, 2012. január 31.)

Tisztelt Szerkesztő!

 

Ezúton meghívjuk a Wizz Air sajtótájékoztatójára 2012. február 3-án 11:00 órára a Le Meridien hotelbe (Budapest 1051, Erzsébet tér 9-10.).

 

A sajtótájékoztatón Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója ad tájékoztatást a társaság közeljövőben várható lépéseiről, különös tekintettel a MALÉV mai bejelentése kapcsán kialakult helyzetre.

 

A sajtótájékoztató 11:00-től 11:30-ig tart.

 

 

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a 06-30-8500-526-os telefonszámon Gál Juditnál!

 

 

Varró Balázs

Kommunikációs vezető

Wizz Air Hungary Kft.

Member of Wizz Air Group

BUD International Airport, Building 221

H-1185 Budapest

 

Telefon:+36 1 777 9431

Mobil: +36 70 777 9431

Fax: +36 1 777 9444

Video Conference: 91.120.31.88

Email: balazs.varro@wizzair.com<mailto:……………@wizzair.com>

Web: wizzair.com<http://www.wizzair.com/>

 

 

PRIVACY AND CONFIDENTIALITY NOTICE

The information contained in this communication is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the use of individual or entity to whom it is addressed and those authorized to receive it. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any disclosure, copying or distribution hereof, or action taken in reliance on the contents of this transmission is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please immediately notify our Helpdesk administrator at helpdesk@wizzair.com<mailto:helpdesk@wizzair.com>, then delete/destroy the received document.

 

FELHÍVÁS AZ ÜZENET BIZALMAS JELLEGÉRE

A jelen üzenetben található információk bizalmasak és az üzleti titoktartás körébe tartozhatnak. Kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazott(ak) használhatják fel. Ha a jelen üzenetnek nem Ön a címzettje, felhívjuk figyelmét, hogy annak jogosulatlan felhasználása, másolása, terjesztése vagy a tartalmával való visszaélés szigorúan tilos. Ha az üzenetet tévedésbõl kapta, kérjük, hogy haladéktalanul értesítse Helpdesk ügyintézõnket a helpdesk@wizzair.com<mailto:helpdesk@wizzair.com> e-mail címen, majd törölje/semmisítse meg a kapott dokumentumot.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik