Belföld

Változik a forgalmi rend Révfaluban

Január 31-től Győr egyes részein egyirányúsítják a forgalmat.

A forgalmi rend változás során a Dózsa György rakpart, a Községház köz, az Ady Endre utca és a Damjanich utca forgalmi irányai változnak meg.
A Dózsa György rakpart Rónay Jácint és Községház köz közötti szakasza egyirányú lesz a Községház köz irányába, valamint az Ady Endre utca Rónay Jácint és Báthory utcák közötti szakasza is egyirányú lesz a Rónay Jácint út irányába.
A Damjanich utcát is egyirányúsítják a Rónay Jácint és Báthory utcák között a Báthory út irányába. A korábban egyirányúsított Községház köz forgalmi rendje érvényben marad.

A megváltoztatásra kerülő forgalmi irányokat 2012. január 31-én reggel 8 órától alakíttatja ki Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete. Ehhez kapcsolódóan a forgalmi rend változtatással érintett útszakaszokon ideiglenesen megállási tilalmat rendel el annak érdekében, hogy az autósok ne parkolhassanak az új irányokkal szemben.
Az ideiglenesen kihelyezésre kerülő tiltó táblák a munkák végeztével visszavonásra kerülnek, várhatóan még aznap.

Emellett érdemes az autósoknak arra is odafigyelni, hogy a tavaly kiadott belvárosi behajtási engedélyek február 15-én érvényüket veszítik. Akik továbbra is jogosultak erre, az újakat január 31-ig igényelhetik meg az útkezelő szervezetnél. Érvényes engedély hiányában a hatóságok február 16-ától szankcionálhatják az autósokat. – tájékoztat az Útkezelő Szervezet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik