Belföld

Győri panellakások a betörők célkeresztjében

Egy hét leforgása alatt számos marcalvárosi panellakásba jutottak be tolvajok, s nem is üres kézzel távoztak onnan.

Elszaporodtak a betörések a marcalvárosi panelekben. Egyik Olvasónk szeretné óvatosságra inteni az ottani lakosságot. Elmondása szerint a Déry Tibor és a Borsos Miklós utcában két-két lakásba törtek be, egy hét leforgása alatt. A tolvajok ékszereket és pénzt vittek el.

Tudomása szerint ebben az időintervallumban több autót is feltörtek.

A rablók egyik legújabb módszere az, hogy lenyomják a lépcsőházban található villanyórát, s amelyik lakásból nem jön ki senki visszakapcsolni, oda próbálnak meg bemenni. Portálunk megkeresése óta már a Répce utcában is észleltek hasonló esetet, de úgy tudjuk onnan zsákmány nélkül távozott az enyveskezű illető.

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense a Győr24 megkeresésére megerősítette, hogy érkeztek bejelentések a környéken történt betörésekről, és kérik a lakosság segítségét az elkövetőket minél előbbi kézre kerítésének érdekében. A lakók azzal tudják segíteni leginkább a rendőrség munkatársait, ha nyitott szemmel járnak, s ha gyanúsan viselkedő, a lakásokat vizslató, ismeretlen személyt látnak környezetükben, akkor azonnal értesítik őket, s fontos, hogy minél pontosabb személyleírást igyekezzenek adni az illetőről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik