Belföld

Haj- és ruhaköltemények az Esküvő Kiállításon

Házasulandó fiatalok, érdeklődő szerelmesek, sőt, már egybekelt gerlepárok is kíváncsiak voltak a III. Kisalföldi Esküvő Kiállításra.

Apró standokkal telt meg a győri Árkád bevásárlóutcája január 21-22-én, hogy a gondtalan esküvőszervezéshez hasznos tippeket kapjanak a frigy előtt álló arák és leendő uruk.

A gondtalan szervezésért…

Esküvői ruhaszalonok, fodrászok, ceremóniamesterek, cukrászatok, virágüzletek, sőt fotósok, videósok is képviselték magukat a pavilonoknál. Fejes-Tóth Judit, az Esküvő Kiállítás főszervezője azt mondja, a céljuk az, hogy a nagy napra útbaigazítást adjanak a fiataloknak, ilyenkor ugyanis a „hetedhétországra” szóló boldogság mellett, pánikhangulat is uralkodik a jegyespárnál, hiszen életük legtökéletesebb napjává akarják varázsolni egybekelésük dátumát. Ha pedig van ahol ötleteket, hasznos tanácsokat, esetleg az esküvőjükhöz szükséges kellékeket is begyűjthetik, akkor már könnyebb megszervezni azt a bizonyos dínomdánomot.

Angyali fehérség a színpadon

Az Esküvő Kiállítás nem is lenne igazi divatbemutatók nélkül, így a hagyományokhoz híven ezúttal is több kategóriában vonultak fel a modellek a színpadra. Egyszerű, finom és extra mennyasszonyi- menyecske- és koszorúslány ruhák, vadító öltönyök mutatkoztak be a mennyegző tárlaton, de a hajszobrászok és a sminkmester (aki egyben a főszervező is) sokat tett azért, hogy felejthetetlen legyen a 2012-es esküvő trend. Így talán nem meglepő, hogy a látogatottság is rekordokat döntött…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik