Belföld

Megyénk legjobb kórháza a soproni

Soproni-korhaz(1024x768).png (sopron, )
Soproni-korhaz(1024x768).png (sopron, )

A megyék rangsorában második helyen végeztek régiónk kórházai az "év kórháza" szavazáson. A legjobb a soproni kórház 7. helyezése.

Ahogy arról a Győr24 decemberben beszámolt, előkelő helyen álltak és bár végül “részeredményeiken” rontottak,  az élmezőnyben végeztek megyénk egészségügyi intézményei az immár hetedik “év kórháza” szavazáson. A hazipatika.com portálon 2011-ben hetedik alkalommal hirdették meg a versenyt, melyen öt kategóriában értékelhették az egészségügyi intézményeket az internetezők. Egytől ötig lehetett pontozni az “orvos-szakmai ellátás”, az “ápolás és szakszemélyzet”, “infrastruktúra”, “ellátás”, valamint a “környezet és tisztaság” kategóriákban. Összesen több mint hétezren, mintegy 30 ezer szavazatot adtak le az intézményekre. E tisztséget idén a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház nyerte el.

A Házipatika.com által közzétett összesített listán Győr-Moson-Sopron megyéből több intézmény is szerepel. Ime a hazipatika.com összeállítása megyei intézményeink helyezéseiről:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik