Belföld

Beszédes Médiabál: Gundel Takács Gábor a díjazott

Országos és helyi celebek, közismert arcok és a gazdasági élet krémje is felvonult a vörös szőnyegen, a kilencedik győri Médiabálon.

Január 14-én már este fél 7-kor elindult a sorakozó a Médiabálnak helyt adó egyetemi csarnok bejáratánál. A díszbe öltözött arénában egymást köszöntötték az ismerősök, barátok, üzleti partnerek és természetesen a média képviselői. Hiszen nélkülük nem is lehetne igazi a Médiabál, habár az kétségtelen, hogy az újságírók és a sajtóban tevékenykedő médiamunkások száma láthatóan évről-évre csökken.

Így indult a buli…

A bál köszöntőkkel és egy kis vetítéssel, kicsit döcögősen, de beindult. A technika ugyanis megtréfálta a szervezőket, de ez szerencsére semmit nem rontott az összképen. A hangulatot a Győri Filharmonikus Zenekar, és a Győri Nemzeti Színház művészei alapozták meg, a csarnokban gyönyörű operett slágerek csendültek fel. A körasztalok között bolyongva országosan is ismert és elismert sztárok tűntek fel, úgymint Gönczi Gábor, Béres Alexandra, Papadimitriu Athina, Tóth Gabi, és Charlie, de Győrbe látogatott a Korda házaspár is, akik egy kis bulival is készültek. „Nagyon jól érzem magam a győri Médiabálon, és bár először vagyok itt, remélem nem utoljára. Hiszen annyira megragadó az emberek kedvessége, és ez a baráti közösség, hogy ha lehetőségünk lesz rá, a 2013-as jubileumi rendezvényt sem hagyjuk ki a feleségemmel” – mondta Korda György, aki Balázs Klárival karöltve, talán a legjobb hangulatát biztosították az estének.

Természetesen a győri közélet ismert alakjai is felöltötték a báli posztót: Forgács Péter, Kiss János, Fűke Géza, az Audi Hungaria Motor Kft. vezetősége, de a Leier cégcsoport tagjai is részt vettek a mulatságon.

Gundel, az év médiaszemélyisége

A hagyományokhoz híven idén is átadták az év médiaszemélyisége díjat, melyet 2012-ben a közszolgálati televízió műsorvezetőjének és sportriporterének, Gundel Takács Gábornak ítéltek oda. A játékvezetőként is ismert sajtóst, egy róla készült néhány perces, humoros filmösszeállítással köszöntötte az est két házigazdája, Fábián György és Barabás Éva. Az elismerés mellé, egy a kézilabdások által dedikált mezt is átvehetett mindenki Gundija, melyet Pálinger Katalin, az Audi ETO KC kapusa nyújtott át az újságírónak.

Hajnalba nyúló vigasság

A szakmai procedúra után aztán indulhatott a buli, a táncparádét az elsőbálozók nyitották meg. Persze a színpad csak a finom fogások elfogyasztása után telt meg élettel, amikor már a sztárfellépők is kieresztették hangjukat a csarnok hatalmas miliőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik