Belföld

Nem kell mindig kaviár? Bajcson másképp látják

Csapucha Adrienn

2012. 01. 14. 08:14

Hamarosan kaviárt forgalmazhat a Győr-Moson-Sopron megyei Bajcs. A halikra tesztgyártása a napokban indult el. Az Előre Halászati Termelőszövetkezet csak néhány éve kapott engedélyt az előállításra.

A szövetkezet már 10 éve foglalkozik a tokhal szaporítással és visszatelepítéssel vizeinkbe. Nagyjából ez a 8-10 év elegendő arra, hogy a védett tokhal ivarérett legyen és kinyerhessék belőle a kaviárnak való ikrákat – írja az o2gyor.hu.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2016. március 2.
Palich Etelka, a Miniszterelnökség területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkára beszédet mond a fogyatékossággal élő felsőoktatási hallgatók közigazgatási ösztöndíjprogramja őszi szemeszterének záró-, illetve tavaszi szemeszterének nyitórendezvényén és oklevélátadóján a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal Csekonics-termében 2016. március 2-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.