Belföld

Lelép az Index utolsó alapítója is

Gerényi Gábor blogjában jelentette be a búcsút, ami szerinte nem illeszkedik az elmúlt hónapok távozási híreinek sorába.

Távozik az utolsó Index -alapító is – adja hírül a Médiapiac.com. Gerényi Gábor a blogján így ír: „Szerződésünk felbontásának természetesen közös megegyezés az előzménye; az aktust viszont nem érdemes beilleszteni az utolsó fél év internetes személyi mozgolódásai (Uj Péter, Kardos Gábor illetve Weyer/Nádori, majd Novák Péter origós távozása) közé. Formailag is máshogyan néz ki, hiszen ők mindannyian munkavállalói voltak az Indexnek és az Origónak – én viszont szinte minden más megoldást kipróbáltam, ezt az egyet kivéve (többnyire tulajdonos voltam, vagy vállalkozási szerződéses); és tartalmilag is, hiszen az én tevékenységemnek csak kisebb része zajlott a nyilvánosság előtt, míg ők a frontvonalban meneteltek”.

A portál emlékeztet: 2011. szeptember 1-jével vette át az Index ügyvezetését Pusztay András, aki a 11 év után távozó, s azóta a Ringier online divíziója élére igazolt Kardos Gábort váltotta. Uj Péter szeptember 30-ával ment el, helyére Mészáros Zsófia lépett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik