Belföld

Közbeszerzésen keres rendezvényszervezőt a kormány

24.hu
24.hu

2012. 01. 08. 10:23

Az ajánlattevőnek 15 - különböző - referenciát kell bemutatnia az elmúlt három évből, így alvállalkozó nélkül nehezen tehető ajánlat.

Fontosabb referenciák: legalább egy olyan nemzetközi konferencia megszervezése, melyen legalább 10 különböző ország részvevője regisztrált; legalább öt tudományos konferencia megszervezése; legalább egy olyan rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs feladat ellátása, melyen részt vett közjogi méltóság, és amelyet a Terrorelhárítási Központ biztosított; legalább két kríziskommunikációs aktivitás megtervezésére, kivitelezésére, illetve legalább három PR film elkészítése.
Az ajánlattételi határidő február 8. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az értékelésnél fele részbe az ár, míg a másik felében az ajánlat szakmai értéke számít. Az eredményhirdetés tervezett időpontja február 22.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.