Belföld

Kívánj Boldog Új Évet! A legtutibb üzenetek

Az év utolsó napján mindenkinek jól esnek a kedves szavak, és a jókívánságok! Ne feledkezz meg te sem ismerőseidről, üzenj a Győr24 összeállításának segítségével!

Ballag már az esztendő, vissza vissza nézve,
nyomában az öccse jő, vígan fütyörészve. 
Beéri az öreget, s válláról a terhet 
legényesen leveszi, pedig még csak gyermek. 
Lépegetnek szótlanul, s mikor éjfél eljő 
férfiasan kezet fog múlttal a jövendő. 
Boldog új Esztendőt!

 

Bukócső és pálya gumi, angyalkákon tangabugyi.
Fék, bal három, szemben árok!
Boldog Új Évet Kívánok!

Ne kérj új dolgokat az új évre, csak a régi szép dolgok maradjanak meg.

Itt van az újév itt van újra 
borok, virslik vigadóra! 
Elő a nagy ünnepi lakomát a jövőév már vár.

Csillagszórók csillogása, petárdák robbanása űzze el 2011 minden rosszát, s a pezsgős poharak víg koccanása hozzon neked szeretetben gazdag boldog új évet!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr.
Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma is szép napod és boldog új éved!!

Én ma már nem teszek-veszek, egésznap csak sokat eszek. Egy kismalaccal piálok boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

A szerencse banknál a 2012-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Egy angyalt küldök néked, tegye szebbé életed, Tegyen pénzt a zsebedbe, Vigyen boldogságot a szívedbe, Vegyenek körül barátok, Boldog Új Évet Kívánok!

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldöm hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rá mert a nevemben Boldog Új évet kíván!

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet!

 

Ezúton kíván minden kedves olvasójának nagyon Boldog Új Évet a Győr24 csapata. Reméljük jövőre is megtisztelnek minket figyelmükkel, mi garantáltan kiszolgáljuk Önöket a legfrissebb hírekkel! B.U.É.K.!

Ajánlott videó