Belföld

Megköszönik a munkájukat

P. Horváth Ágnes

2011. 12. 30. 16:32

A közlekedési járőröknek köszönetet mondanak az autósok szilveszterkor Fejérben.

A több mint tízéves hagyománynak szombaton reggel 09.00 órakor a Fejér Megyei Bíróság épülete előtt, a Dózsa György út – Berényi út kereszteződésénél lehet bárki tanúja.

Az autós társadalom nevében a Magyar Autóklub Székesfehérvári Műszaki Állomásának vezetője köszöni meg a megyében szolgálatot teljesítő közlekedésrendészeti járőröknek az elmúlt évi munkájukat. Varga György köszönetet mond a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottságnak is.

A megye valamennyi rendőrét köszöntik ugyan, ám nem tudnak részt venni mindannyian, így az eseményen a főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya részéről Szűcs Alíz r. őrmester, valamint Csurja Ferenc r. őrmester lesz jelen. Az M7-es Autópálya Székesfehérvári Alosztályát Jánosik Zsolt r. törzszászlós és Komáromi Gábor r. zászlós képviseli. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya állományából Németh József r. őrmester és Májer László r. százados fogadja a köszönetnyilvánítást.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Mérk, 2017. április 4.
Koncányi Zsoltné, a Nő az esély című program tanulója viszi a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézményben Mérken 2017. április 4-én. Nő az esély címmel 7,5 milliárd forint keretösszegű pályázati program indult áprilisban mintegy kétezer, nagyrészt roma nő és pár férfi képzésének és foglalkoztatásának segítésére.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.