Belföld

Hol búcsúztassuk az óévet Szegeden?

Az év utolsó napján rengeteg program várja azokat, akik nem otthon töltenék el a szilvesztert.

A Jate Klubban DJ Gesbin, DJ Bende Attila fogja pörgetni a lemezeket, a Garaboncziás Borozóban pedig punk-szilveszter vár mindenkit az alábbi fellépőkkel: Monsieur Pussycat, Yellow Spots, Hétköznapi Csalódások, Just4, Nemulass, Hiteljugend. A belépő ide 3000 Ft lesz, és plusz 500 forintot kell kicsengetnie annak, aki enne virslit.

Szeged első romkocsmájában, a Rongy Kocsmában a Grimaszk zenekar húzza el 2011 nótáját, aki ide menne, annak 500 Ft a beugró, de az árban benne van egy pohár pezsgő is.
A Casablanca kávézóban DJ Peterslounge és Erro gondoskodik a hangulatról, 2000 Ft az ára, ha a Belvárosi Moziban töltené a szilvesztert valaki.
A Jazz Kocsmában Viorel Pop fog ’vidám, táncolós alternatívokat’ pakolni a lemezjátszóra, és a bulizó embertömeg garantált, már csak a hely kis méretei okán is.
A Sing Sing Music Hall-ban három részes lesz a buli, retro, sláger és after party várja az odatévedőket, 2000 Ft-ért.
A Grand Caféban a Shit Gyülekezete próbál élőben, utánuk pedig Suhov és Wowbagger áll a lemezjátszók mögé, ide a belépő 2000 Ft lesz, de csak korlátozott számban.

Ha pedig a szabadban töltenénk el az estét, akkor a Széchenyi tér a megoldás, hiszen itt fél nyolctól fog a Jack Danimals zenélni, őket kilenc órától a Pont4 formáció követi, majd 11 órától a PASO tradíciós ska-jára lehet ropni az éjféli tűzijátékig. Az éjjelt az Útközband zárja Szeged főterén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik