Belföld

Kamera vette a betörést

Szabadegyházán presszót fosztottak ki ismeretlenek, a biztonsági kamera megörökítette őket.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomoz ismeretlen tettesek ellen, akik 2011. december 29-én 03 óra 05 perckor az ajtót kiszakítva behatoltak Szabadegyházán, a Felszabadulás utcában található presszó épületébe. Ott a nyitott pénztárgépből váltópénzt, 5-7 doboz cigarettát és kb. 30 ezer forint értékben szeszes italokat tulajdonítottak el – tudta meg a Fehérvár24 Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

A szóvivő elmondta: az ismeretlenek egy sötét színű, sedan jellegű személygépkocsival hagyták el a helyszínt, melynek feltűnően nagy volt a hangja.

Az üzlet belső terében elhelyezett biztonsági kamera az ismeretlen két elkövető belső mozgását rögzítette, mely felvétel itt megtekinthető.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri mozgásukról az elkövetőket, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek a bűncselekménnyel kapcsolatban, értesítse a Sárbogárdi Rendőrkapitányságot a 06-25/460-046-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívószámok bármelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik