Belföld

Kórházba szállították őket

Biztonsági intézkedésre volt szükség egy részeg és két öngyilkosságra készülő emberrel szemben a megyében.

Egy férfi a fehérvári József Attila utca és a Rákóczi utca kereszteződésében lévő parkolóban feküdt. Erről bejelentés kedden délután öt óra előtt érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére. Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a férfit ellenőrzés alá vonták. Kiderült, hogy az 50 éves fehérvári lakos erősen ittas állapotban van. Így mentőt hívtak hozzá- mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője..

A szóvivő hozátette: Nem sokkal később – háromnegyed hat körül – a dunaújvárosi rendőröknek kellett mentőt hívniuk. Egy 49 éves hajléktalan férfi ment be a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra azzal, hogy őt roma személyek követik, különböző hangok beszélnek hozzá, és a vonat alá akar ugrani. Mivel a férfi nagyon zavart volt, így a kiérkezett mentők beszállították a dunaújvárosi kórház pszichiátriájára.

Gárdonyban a rendőrök szintén kora este intézkedtek egy öngyilkosságra készülő asszonnyal szemben. Az 55 éves nő az Árpád utcában lévő egyik házban gázzal akart véget vetni az éltének. Elbúcsúzott a hozzátartozóitól, és a gáztűzhely előtt állt, amikor a rendőrök a helyszínre értek. A járőrök elzárták a gázcsapot, majd intézkedés alá vonták az asszonyt. Családi problémák miatt tervezte a nő az öngyilkosságot. Mivel zavartan viselkedett és összefüggéstelenül beszélt, ezért a rendőrök mentőt kértek hozzá, akik miután megvizsgálták, beszállították a fehérvári kórház Pszichiátriai Osztályára.A házhoz a tűzoltók is kivonultak, akik leellenőrizték, nincs-e gázszivárgás- közölte Németh-Kész Mónika.

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik