Belföld

Verekedtek, nem ússzák meg

Fejér két nagyvárosában, több eljárás indult bántalmazás miatt, egy nap alatt.

Egy férfit Fehérváron kétszer is megvert egy négy-öt emberből álló társaság. Először vasárnap hajnalban, amikor a Rákóczi út és a Várkörút kereszteződésében lévő szórakozóhelyen szóváltásba keveredtek, majd nem sokkal később a Távírda utcában. A férfi könnyű sérülést szenvedett. A bántalmazókat keresi a rendőrség- közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Súlyosan sérült az a férfi, aki hétfőn este a Rádió lakótelepről kért segítséget. Egy presszó előtti parkolóban ököllel arcul ütötte egy ismeretlen. A verekedőt keresi a rendőrség.

Dunaújvárosban egy nőt bántalmazó férfit előállítottak már. A nő hétfőn délután kért rendőri intézkedést. Egy 56 éves férfivel szóváltás alakult ki közöttük, a Dózsa György úton. A férfi két kézzel a nő mellkasát meglökte, aminek következtében elesett és beütötte a fejét. A kórházban nyolc napon belül gyógyuló sérülést állapítottak meg nála. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és garázdaság miatt indult büntetőeljárás ellene- mondta a szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik