Belföld

Orbán Dzsudzsák nyomában

A miniszterelnök a válogatott csatár ellen játszott a felcsúti fociakadémián.

“Hová tettél, a jobb szélre?” – kérdezi Orbán Viktor a tanárok csapatának edzőjét. A miniszterelnök a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára érkezik Felcsútra, ahol a legkisebb növendékek lépnek pályára tanáraik ellen. A kormányfő a tanárok csapatába kerül, a diákok még komolyabb erősítést kapnak, Dzsudzsák Balázs személyében.

“Megrúgni sem tudtam, olyan gyors volt, nemhogy leszerelni” – mondja Orbán Viktor a válogatott focistáról a tv2 riportjában.

Az Anzsi Mahacskala szélsője pedig a gyerekeket dicséri.”Sokkal jobb volt köztük játszani, mintha esetleg a másikban lettem volna” – nyilatkozza.

Orbán Viktor elárulja, hogy a Videotonban játszó fia, Gáspár adott neki tanácsokat a meccs előtt. Mint mondja, a fia nagyon kritikus vele szemben, azt javasolta, hogy fogyjon le, mert úgy néz ki, mint a Mikulás.

A kormányfő arról is beszél, hogy harcos volt az elmúlt másfél év, sok hibát ki kellett javítani. “Ez engem is megviselt, súlyra is” – teszi hozzá, mire a riporter alázatosan közbeszúr: “Ugyan már!”

Majd kiderül, hogy karácsonykor a miniszterelnök is elsősorban családfő. Szenteste ő is kiveszi a részét a konyhai munkából. Angol pudingot készít konyakos öntettel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik