Belföld

Látogatás és támogatás

A kulisszák mögött barangoltak a kereskedelmi és iparkamara vállalkozásai. A Győri Nemzeti Színházba igazi pletyka party volt a december 15-i találkozó.

Arts and business! Közismert fogalom az üzleti világban. Kultúra és üzlet! Elválaszthatatlanok egymástól. Ezt ismerte fel és kamatoztatta december 15-én este a gazdaság elitje a színházban.

 

Hatszázan pletykáltak

Csütörtökön közel 300 vállalkozásvezető és kísérője kapott lehetőséget arra, hogy egy kötetlen találkozáson bepillanthasson a győri teátrum színhalai mögé. A színház és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködése nem újkeletű, 2011-ben már harmadik alkalommal rendezték meg a randevút. A rendezvénynek kettős a célja, egyrészt, hogy a mindennapi, gazdasági kihívásokból kiszakadva, feltöltődjenek kulturális értékekkel a cégvezetők, másrészt pedig, hogy a megjelentek különböző felajánlásokkal támogassák a színházat.

A kamarások ezúttal a teátrum új darabjának, a Pletyka című bohózatnak a főpróbáját tekinthették meg, melyet december 17-én mutatnak be a Nagyszínpadon, Balázs Péter rendezésében. A darab szünetében Forgács Péter igazgató köszöntötte a Mihalicz Antal, elnök és Miklósy Lajos, alelnök vezette delegációt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik