Belföld

Apaként vert kukást a fideszes?

Térfigyelő kamera felvételei igazolják, hogy a XIII. kerületi fideszes képviselő, Agárdi László, fiával együtt pénteken kukásverésbe keveredett – írja a Népszava.

A lap szerint a Lehel Csarnok mélygarázsában kialakult konfliktus oka az volt, hogy a politikus lánya egy luxusautóval a megengedett sebességnél jóval gyorsabban hajtott, majdnem nekiment a szemétszállítónak. Vörös Péter, a Lehel Csarnok ügyvezető igazgatója a Népszavát szintén arról tájékoztatta, hogy a politikus a lányát félthette a konfliktusban. A rendőrség gyorsan kiérkezett, és elvitték a képviselőt a fiával együtt. Arról, hogy az eset nem vet-e rossz fényt a népszerű piac jó hírére, Vörös Péter megjegyezte, “a méltóság megőrzése egy képviselőnek különösen fontos lenne”. A Népszava Agárdi Lászlót is megkereste az ügyben, aki nyilatkozat helyett annyit mondott, a cikk miatt ügyvédhez fordul.

Agárdi László egyébként az angyalföldi képviselő-testület jogi és közbiztonsági bizottságának tagja, a városatyák.hu szerint kereskedő, élelmiszeripari vállalkozásai többek közt a Lehel Csarnokban működnek. „Évtizedek óta kötődik a kerülethez, mindig a piac révén. Boltjaiban, ahol nemcsak vásárolni, de beszélgetni is lehet, több százan fordulnak meg, és mondják el ügyes-bajos dolgaikat. Eddig csak a vevőkkel együtt háborgott, ha valamivel nem értett egyet. Most megpróbálja azok megoldását kidolgozni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik