Belföld

Luxuslokálban szülinapoztak az ifjú fideszesek

Egymilliót buliztak el, és még egy csillagot is elneveztettek a Fidelitasról.

Múlt pénteken a főváros egyik leghíresebb mulatóját, a Moulin Rouge-t bérelte ki zártkörű rendezvényre a Fidelitas – írja a Mai Nap. A 15. születésnapját ünneplő Fidelitas külön erre az alkalomra létrehozott honlapján az „igényes szórakozás fellegváraként” mutatja be a mulatót.

A lap kérdésére, miszerint a válság közepette miért egy luxuslokálban szervezték az ünnepséget, az illetékesek azt mondták, “máshol nehezen lett volna megoldható, hogy pénteken zártkörű rendezvényt tartsunk”.

A Mai Nap információi szerint a zártkörűséggel, születésnapi tortával, zenével és italakciókkal együtt közel 2000 forintot fizetett fejenként a Fidelitas több mint 500 vendége után. Mindez tehát körülbelül egymillió forintos összköltséget jelent.

A Fidelitas saját magát is megajándékozta: Ágh Péter, a szervezet elnöke a bulin jelentette be, hogy csillagot neveztettek el önmagukról. Az eddig 13558600769 számon azonosított égitestet a Nemzetközi Csillagregisztrációs Központ hivatalosan is „Fidelitas”-ra keresztelte el. Az ifjúsági szervezetnél elmondták, hogy a csillagom.hu oldalon bárkinek lehetősége van nevet adnia egy csillagnak, ennek összköltsége 49 ezer forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik