Belföld

A leleplezés megkezdődött

Elkészült a grafika arról a férfiról, aki novemberben rabolta ki a dunaújvárosi IBUSZ-irodát.

A fegyveres rablás miatt indított nyomozásban a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság tanúk leírása alapján készítette a grafikát.

25-30 év közötti, vékony testalkatú, kb. 175-180 magas, ukrán akcentussal beszélő férfit keresnek. Az elkövetés idején fekete kötött sildes sapkát, fekete pufi dzsekit, sötétszürke garbós pulóvert, fehér cipőt, fekete nadrágot és bal kezén kesztyűt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a rajz alapján a férfit felismeri, vagy róla, illetve a bűncselekmény elkövetéséről információval rendelkezik, az hívja a dunaújvárosi nyomozókat a 25/510-510-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén – közölte a Fehérvár24-gyel Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az IBUSZ-iroda távfelügyeletét ellátó cég értesítette a rendőrséget november 18-án, hogy pánikjelzést kaptak a Dózsa György út 50. szám alatt található irodából, és kirabolták azt. A férfi fegyverrel a kezében követelte az alkalmazottaktól a pénzt, és meg is kapta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik