Belföld

Akár bőr ülőgarnitúrát is kaphatnak a fehérváriak adományként

A Luxemburgról érkezett adományok már több mint 3 raktárt megtöltöttek. A rászorulók jelentkezését várják.

Bőr ülőgarnitúra, kerékpárok, játékok, evőeszközök, paplanok, különböző használati tárgyak, tartós élelmiszerek érkezetek Luxemburgból az Ifjúság Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesülethez. Folyamatosan jönnek, de már most sem tudják azokat elhelyezni az egyesülethez tartozó családoknál. Várják azoknak a fehérváriaknak a jelentkezését ezért, akik szeretnének kapni.Jelentkezni a 06/70/314-2090 –es számon december 11-ig lehet – mondta hétfőn sajtótájékoztatón Horváth Ildikó. Az egyesületi elnök hozzátette: olyan emberek jelentkezését várják, akiknek gondot jelent a karácsonyi ajándékozás, akiknek az ünnepen ételt sem kerülne az asztalukra tenni. Nem kérnek ugyan kereseti kimutatást, de az önkormányzattal közösen ellenőrzik majd a rászorultságot.

A székesfehérvári Ifjúság Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület öt évvel ezelőtt alakult. Évente kétszer rendez nagy adományozást. Eben az évben csak élelmszert 16-szor. Tavaly több ezer ember jutott karácsonyi ruhákhoz, élelmiszerhez a segítségével. Ilyen értéke adományokat azonban most először osztanak szét.

December 18-án 15 órakor karácsonyi ünnepséget reneznek. Ekkor élelmiszeradományt adnak át a Civil Központban. Ahhoz, hogy valaki részt vehessen, az alapítvány honlapján kell regisztrálnia. http://ijcs.mindenkilapja.hu/

Az egyesület Mikulása már most járja az utcákat és ajándékokat osztogat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik