Belföld

Változik a buszok megállási rendje!

December 1-jétől az új utastájékoztató rendszer bevezetésével összhangban változások lépnek érvénybe Győr helyi és helyközi autóbusz-közlekedésében.

A változások a következő megállókat és járatokat érintik: Tihanyi Árpád út, kórház megállóhelyen a 82-es – 83-as főutak irányában a helyi és helyközi megállóhelyek felcserélésre kerülnek, tehát a helyi autóbuszjáratok az új információs oszlopnál, míg a helyközi és távolsági autóbuszjáratok (a 32, 34, 36 jelzésű járatokat is beleértve) a hátsó megállóhely-oszlopnál állnak meg.

Városháza megállóhelyen a 12, 15, 15A járatok a középsziget helyett a Városháza mellett, a 22-es autóbusz megállóhelyén (az elektronikus utastájékoztató oszlopnál) állnak meg.

Városháza, Honvéd liget, valamint az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyeken valamennyi autóbuszjárat az elektronikus utastájékoztató oszlopnál áll meg. Amennyiben több autóbusz érkezik egyszerre a megállóhelyre, a másodikként érkező autóbusz a leszálló utasokat érkezése helyén leszállítja, majd – amennyiben az utastájékoztató oszlopnál még várakoznak utasok – a megállóhely elején ismét megáll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik