Belföld

Autó robbant éjszaka Győrben

November 15-én, éjfél előtt felrobbant egy parkoló kocsi Győrben, a rendőrség és a tűzoltóság vizsgálatot indított az eset felderítésére.

Kuti Rajmund, a győri tűzoltóság parancsnoka megerősítette, hogy kigyulladt egy gépjármű éjjel az Ikva utcában, a mellette lévő két autó pedig a hőtől károsodott, valamint egy fa is lángra kapott. Felmerült a szándékos tűzokozás gyanúja. A rendőrség és a tűzoltóság tűzvizsgálati eljárást folytat az ügyben.

A közvetlenül a parkoló melletti panelben lakó Pánczél Katalin elmondta, hogy az éjféli robbanásra nem ébredt fel, a kiérkező tűzoltók és rendőrautók hangjára lett figyelmes. Kinézett az ablakon, s látta az égő autókat, valamint az oltást végző lánglovagokat.

Tölgyesi Laura szintén az egyik közeli házban él, ő így látta az esetet:

– Puffanás szerű hangra ébredtünk az éjjel, egyből kinéztünk az utcára, ekkor már lángolt a parkolóban álló kocsi, majd a tűz átterjedt a mellette álló fehér furgonra is. A tűzoltók öt percen belül kiérkeztek és megkezdték az oltást. Nem tudom, kié lehet a felrobbant autó, de szerintem utcabeli a tulajdonosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik