Belföld

Edenred-del az Édenkertbe!

Használja fel éves munkavállalói juttatás keretének 100 %-át 2011. december 31-ig!

Az Edenred által kínált Ticket Restaurant utalvány és kártya, valamint a Top Premium utalványok széles választéka lehetőséget kínál Önnek és cégének a választás szabadságára. Hiszen a dolgozóknak szánt béren kívüli juttatás nem csak örömöt okoz, hanem egyben motiválja az alkalmazottakat, úgy hogy közben cége a lehető legkedvezőbb adózási feltételeket vehesse igénybe. Az év során több alkalom is adódik arra, hogy partnereiket megajándékozzák, ilyenkor a megfelelő ajándék kiválasztása nem kis fejtörést okozhat. Az Edenred Top Premium partner ajándékutalványa nagyszerű választás lehet ebben az esetben is.

Miért éri meg Önnek és cégének a béren kívüli juttatások és ajándékozás céljából az alább felsorolt Edenred utalványokat felhasználni?

Mert:

  • A Ticket Restaurant utalvány/kártya a dolgozóknak természetben nyújtott étkezési hozzájárulás kedvező adózású (19,04%) formája, 18.000 Ft/hó/fő összegig. A juttatás az év során visszamenőleg is adható egész évre vonatkozóan, az említett keret összegében.
  • A Top Premium ajándékutalvány munkavállalóknak évente 3 alkalommal adható, amelynek összege nem haladhatja meg a 23.400 forintot. Adóvonzat: 51,17%.
  • A Top Premium Partner ajándékutalvány adható üzleti ajándékként, vagy sikeres eszköze lehet motivációs, promóciós programoknak is. Értéke maximum a minimálbér 25% lehet (jelenleg 19.500 Ft), de egy éven belül többször is adható, korlátlan alkalommal. Adóvonzat: 0%. (társasági adót növelő tétel)

Most Ön is nyerhet, hiszen 2011. november 1-jén induló játékunkkal könnyen eljuthat az Edenreddel az Edenkertbe.

A részletekért kattintson erre a linkre: ugyfelszolgalat.edenred.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik